Netlog
Člani: 1728
Uradni Netlog klan je namenjen vsem fanovcim skupnosti netlog, kot tudi zaposelnim na netlogu.
Forum / Novosti in napovedi / Novi čvek!
torek, 29 september 2009 ob 03:50
metatron23
Nič ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše, zato smo naš čvek še nekoliko posodobili. Z veseljem sporočamo, da je naš novi čvek sedaj na voljo! Čvek še vedno najdeš na dnu vsake Netlogove strani.
Kaj se je spremenilo?
- poleg tega, da lahko enostavno čvekaš s svojimi prijatelji, lahko tudi na enostaven način najdeš ljudi iz tvoje regije, ki želijo čvekati
- še vedno ne najdeš zanimivih ljudi za čvek? Poskusi z možnostjo naprednega iskanja (v zavihku Vsi)
- zakriči kar od tam!
- zanimivi zvoki, ki te opozorijo, če želi nekdo čvekati s tabo
- možnost, da sploh ne čvekaš. Pa ne da bi si to želel/a izbrati, kajne
Imaš še kakšno vprašanje? Preberi si naš FAQ!
Kakšen predlog morda? Kar na dan s komentarji na to blog sporočilo.
In seveda: uživaj v čveku!
Komentarji 48 Razvrsti komentarje:
Trenutno so prikazani samo komentarji v jeziku slovenščina. Prikaži vse komentarje (48)
Taja. Zaupanje (3 dni nazaj ob 03:24)
Men se tale nov čvek res ne dopade,,,,zato sem zlo vesela, da so zrihtali možnost zmanjšanja vrstice.
Bojana Zaupanje (torek, 10 november 2009 ob 04:02)
Pozdravljeni!
Meni osebno je novi čvek zelo všeč, zanima pa me ali bo mooča tudi mobilna verzija čveka? In če bo, kdaj?
Lep pozdrav
Alenka Zaupanje (nedelja, 8 november 2009 ob 09:38)
Pozdravljeni
Ker že ravno sprašujete, kakšen se nam zdi novi čvek, moram priznati da se meni nikakor ne dopade...
Prvič..pred tem sem imela v nastavitvah nastavljeno, da nočem čvekati..zdej me klikajo ljudje ki jih sploh ne poznam..sicer odgovorim, potem pa ne duha ne sluha o kakšnem čvekanju..Tudi z mojimi prijatelji občasno sploh ne morem komunicirati. Moti me tudi to, da se v čveku izpisuje vsa zgodovina pogovorov..ne vem zakaj je to potrebno??!!
Druga stvar ki me pa pri vsej noviteti moti pa je, da čeprav si nastavim prisotnost na nedosegljivo ali odsotno, se vmes ko nisem na računalniku prisotnos kar sama spreminja. Že par prijateljev me je opozorilo (in tudi sama sem opazila isto pri svojih prijateljih), da sem enkrat dosegljiva, pol spet nevidna, pa odsotna..kljub temu da nisem na računalniku. V glavnem bi vas prosila, če bi lahko vsaj nastavljanje prisotnosti pustili tako kot je bilo, ker je bilo dosti lažje nastavljati in tudi problemov nismo imeli toliko kot sedaj. Pred tem sem si lahko prisotnost prijateljev ogledala v vrstici zgoraj in sem točno videla kdo je prisoten in kdo ne..da nisem po nepotrebnem čakala odgovora, če nekdo ni dosegljiv..saj zato pa smo tukaj da komuniciramo a ne??!! Pri tejle vaši noviteti, pa imam v čveku recimo nekoga kot da ni prijavljen, potem pa grem pogledat pod razišči kdo je prisoten, pa vidim da je prisoten...in nič kolikokrat se je zgodilo, da sploh ni bil prisoten. Tako da bi vas prosila, da prisotnost ki jo sami nastavljamo in prisotnost prijateljev ostane po sistemu ki je bil pred tole noviteto, ki sploh ne deluje dobro. Torej desno zgoraj..in seveda bi prosila, da bi tudi delovalo.
Brez zamere in lep pozdrav
Mihaela Zaupanje (sobota, 7 november 2009 ob 08:15)
NETLOG vlada facebok strada je pa ja netlog boljš kot ona beda sploh ni zanimiv kar nekaj no je ta facebok .
Več časa raj preživim tu kot pa tam
Lara Oštrbenk (četrtek, 5 november 2009 ob 06:35)
sj sploh ni nobenga nouga čveka?
seba (četrtek, 5 november 2009 ob 00:35)
- zupyrok:
- chatboyfaca:
Nič če pe nebojo nič naredli glede čvekalnice bom se pa odjavo in zaproso za za totalno odstranitev tega netloga
pozdravljeni
Na razvoju netloga se ne dela nenehno, in prav tako na čveku. Zadeve je še dokaj nova in morate zastopiti da je potreben čas da zaznamo vse napake pri tako velikemu sistemu in le to odpravimo,zato da boste vi,uporabniki, kar se najbolje zadovoljni.
lep pozdrav
ej ka ta čvekalnica dela preko kakega mobilnega operatera ker meni na piše na vrhu SE VEDNO ZASEDENO!!!!! malo smešmo se mi zdi
Rok Zupanc administrator strani Netlog (sreda, 4 november 2009 ob 09:10)
- pajk_marijan:
Volio bi da se vide skupine i na hrvatskom netlogu i na slovenskom da vidimo jedni i drugi sve skupine sa oba portala .zato što su i prijatelji izmješani na oba portala na hrvatskom imam 80 posto slovenskih prijatelja i obrnuto na slovenskom portalu radite na tome da se skupine vide brez granica
Pozdravljeni,
To žal trenutno še ni mogoče.
lep pozdrav
Rok Zupanc administrator strani Netlog (sreda, 4 november 2009 ob 09:06)
- chatboyfaca:
Nič če pe nebojo nič naredli glede čvekalnice bom se pa odjavo in zaproso za za totalno odstranitev tega netloga
pozdravljeni
Na razvoju netloga se ne dela nenehno, in prav tako na čveku. Zadeve je še dokaj nova in morate zastopiti da je potreben čas da zaznamo vse napake pri tako velikemu sistemu in le to odpravimo,zato da boste vi,uporabniki, kar se najbolje zadovoljni.
lep pozdrav
anima (duša) Zaupanje (sreda, 4 november 2009 ob 07:45)
OJLA...
ne bom se spuščala v primerjavo z netlogom ali facebookom...
sploh nista zame primerljive kategorije..., meni je netlog bolj domač, facebook pa ima spet drugo sceno..
brez veze, da si sploh hodita v zelje s podobnimi ponudbami...
netlog je super, bolj oseben se mi zdi.., kakorkoli, sem uporabnica obeh, hehe..
torej, ustvarjalcem NOVITET tukaj gor pa tele pohvale in pripombe:
- nova grafika je sicer ok zamišljena in čitljiva.. vendar..
- pri čveku je res tako, te nekdo nagovori, pa nikakor, da prideš noter, zgolj slučajno.., zdi se, kot da imajo prioriteto vse funkcije, ki se vmes dogajajo, moteče je zelo..., tista flesh obvestila, tudi ta ob spodnjem robu, kdo se je trenutno pojavil od prijateljev.., saj je ok, samo, ni mi pa pomembno, če ravno nekaj pišem, pa me to blokira, oz. jemlje energijo za trenutne moje akcije..;
tko da mislim, več funkcij boste dali sem gor, bolj bo štekalo osnovne in to je prvotno poslanstvo, čvekanje in dopisovanje.., igrice pa tle res niso tolk pomembne, itak so na voljo pač igralnice, kdor pač to želi...
podobno se mi zdi, kot s gsm telefoni...; prvotna funkcija je telefoniranje.., pol se pa obesi gor fotoaparat, internet, igrice itd..., telefonirat pa recimo ne moreš, ko to želiš, hehe...
in tako imam jaz raje samo telefom, samo fotoaparat in takisto le klepetalnico, brez igral.., se bom pa že potrudila v drug prostor, če mi bo...
če pa nam želite res vse ponuditi skozi ta vrata, pa naj deluje vse skupaj nemoteče..
bi bla zelo vesela.., hvala.. papa..
Objavi komentar: